Han productions

Wanneer geschikt

Dit spel kan heel goed helpen bij een grote of kleine levensvraag. Wij mensen zijn erg goed in staat om niet te willen zien of onze ontwikkeling tegen te houden, door een andere kant op te kijken. Dit filmtarot helpt je op een 'speelse' manier om letterlijk en daarmee figuurlijk je vraag volledig onder ogen te zien.

 

Ontstaan van het spel

Er zijn op de wereld inmiddels diverse tarotspellen verschenen. Een aantal daarvan heb ik in huis en gebruik ik regelmatig. Toen ik een aantal jaren dagelijks voor mezelf de kaart legde, kreeg ik het idee om een eigen spel te maken met behulp van stukjes uit speelfilms. Het vervaardigen heeft uiteindelijk vijf jaar geduurd. Iedere kaart kon namelijk pas gemaakt worden, nadat ik hem zelf doorleefd had. Inmiddels kent het spel al vier bonus kaarten en komen er nog ieder jaar een paar kaarten bij.

 

Werkwijze

Na het stellen van je vraag, trek je een kaart. We kijken samen naar het filmfragment dat er bij hoort en gaan daarna de dialoog aan over wat we net gezien hebben. Jouw ervaring is erg belangrijk daarbij, maar ook help ik je met de extra informatie die tot me is gekomen om echt alles uit de filmboodschap te halen.

 

Lengte sessie

Het voorbespreken, kaart trekken, filmfragment kijken en naspreken duurt maximaal een uur.

 

Tegenprestatie

Deze éénmalige coaching kost € 40,=.

Mocht de sessie langer duren dan één uur, dan komt er per half uur € 15,= bij.