Han productions

Wanneer

Hoewel we in de afgelopen eeuw steeds vaker zijn gaan reizen, zijn er bestemming die we niet vaak in ons leven zullen bezoeken. Bijvoorbeeld een mooie 'voor één keer in je leven' reis naar Amerika, Afrika, het Verre Oosten, Australië of welke gebied dan ook. Je hebt je filmcamera meegenomen en legt het nodige vast om thuis nog eens te bekijken. Thuisgekomen wordt de camera echter in de hoek gelegd. Het beeldmateriaal wil je nog een keer bewerken, maar de waan van de dag slokt je op. Een oplossing hiervoor kan zijn om mij te vragen je reis zodanig te monteren, dat het leuk is om naar te kijken en het te delen met familie en vrienden. Overigens niet alleen reizen monteer ik voor je, maar ook andere vastgelegde gebeurtenissen, waarvan je zelf niet aan het bewerken toekomt.

 

Ervaring

Inmiddels heb ik op deze manier al de nodige vakantiebestemmingen mogen zien en zijn de mensen altijd verrast en erg tevreden met het eindresultaat. Het mooiste compliment dat ze me kunnen geven is dat ik precies dat uit de reis heb gemonteerd wat ze juist ook zo bijzonder vonden.

 

Tegenprestatie

In overleg, afhankelijk van de opdracht. Uit de prijs komen we vast omdat we beiden uitgaan van een reëel bedrag passend bij de situatie en het materiaal waar ik mee werk.